Registrer deg gratis nå!

Jeg er en:
videre »

25 sex-stillinger å oppleve sammen med partneren

Enten du liker rumpe eller pupper, eller er dominant underdanig, har vi hva som trengs for at du skal oppleve dine villeste fantasier. De 25 sex-stillingene slår sammen det beste innen visdom fra klassisk karma sutra-teknikker til moderne ideer for å sørge for at du får orgasme på nytt og på nytt. Ta et kvantesprang fra god sex til fantastisk sex med den omfattende veiledningen.

1. Misjonærstillingen

Hvordan: Jordbær og sjokolade kan være godt, men noen ganger finnes det ingenting som vanilje! Gå tilbake til utgangspunktet med de mest klassiske sex-stillingene. Dama ligger flatt på ryggen, med bena spredt for å ta imot mannen som legger seg oppå henne.

Fordeler: Denne posisjonen er best likt på grunn av sin enkelthet og intimitet, og lar paret kysse og kjærtegne hverandre under elskoven.

Tips: Under penetrering kan dama legge bena rundt mannens overkropp og mykt gynge mot hans kropp for å stimulere klitoris.

Vanskelighetsgrad: Lett

2. Bakfra

Hvordan: Denne stillingen får deg til å hyle av glede på kort tid. Dama setter seg på alle fire og ser ned. Mannen står på knærne bak henne med bena spredt og holder hoftene hennes mens han dytter, for å kontrollere bevegelsene.

Fordeler: Denne stillingen er flott ettersom mannen også kan holde hendene rundt puppene hennes og samtidig la dama stimulere sin egen klitoris for maks nytelse. Bakfra-stillingen gjør det også lettere å treffe damas g-punkt.

Tips: For å få mer kraft kan dama holde seg fast i sengekanten for å ikke bevege seg for mye når du begynner å bevege deg.

Vanskelighetsgrad: Lett

3. Ri oksen

Hvordan: Se hvor lenge du kan holde deg på den ville rideturen før du ramler av! Her tar mannen den passive stillingen mens dama setter seg på kne over hans bekken mens hun ser på ham. Mannen kan holde seg fast i hoftene hennes mens hun rir, eller han kan sitte bakoverlendt og la henne gjøre ridningen.

Fordeler: I denne stillingen styrer dama tempoet og bevegelsene helt og fullt, hvilket kan føre til et mer tilfredsstillende klimaks.

Tips: For å få en annen følelse kan dama sitte med ansiktet vendt bort fra mannen for å lettere stimulere sin egen klitoris mens hun rir, for å doble nytelsen.

Vanskelighetsgrad: Middels

4. Vin, mat og sekstini

Hvordan: Hopp over desserten og hopp rett inn i denne praktfulle stillingen! I denne stillingen ligger mannen på ryggen med dama oppå seg, som har ansiktet vendt mot ham i retning tærne hans. Herfra kan begge stimulere den andre med munnen.

Fordeler: Denne stillingen lar begge gi og få tilpasset nytelse samtidig. Stillingen krever også mindre bevegelse enn tradisjonelle penetrerende stillinger.

Tips: Hvis partneren som ligger øverst har problemer med å holde seg oppe, kan dere snu dere på siden for å få lik tilfredsstillelse og ligge mer stødig.

Vanskelighetsgrad: Middels

5. Hot-dog-supersug

Hvordan: Slikk og sug mens du søker på «favorittjobben»! Dette er en annen klassisk stilling der mannen ligger på ryggen mens dama setter seg mellom bena hans for å utføre munnsex. Selv om stillingen er enkel, gir den fokuserte stimuleringen en orgasme som i større grad kjennes over hele kroppen.

Fordeler: Denne stillingen er lett å gjennomføre, noe som gjør den til en av de mest allsidige kildene til nytelse både i og utenfor soverommet.

Tips: Denne stillingen kan også benyttes ved at mannen står og dama sitter på knærne hvis man vil ha mer øyekontakt mens man har munnsex.

Vanskelighetsgrad: Lett

6. Intim meditasjon

Hvordan: Få dypere stønn med denne stillingen der hjerter og lemmer låses fast. Mannen sitter med bena i kors mens dama sitter på fanget med bena rundt overkroppen hans. Paret kan så rolig gynge i samme rytme.

Fordeler: Denne stillingen er bra for økt intimitet ettersom dere kan holde øyekontakt gjennom hele seansen.

Tips: For ekstra støtte kan paret holde armene rundt hverandre mens de gynger.

Vanskelighetsgrad: Middels

7. Bena opp sussemus!

Hvordan: La mannen din bære vekten av din orgasme på sine skuldre! I denne stillingen ligger dama på ryggen mens mannen står på kne vendt mot henne. Dama legger så bena på skuldrene hans.

Fordeler: I denne stillingen kan dama få nytelse med dyp penetrering.

Tips: Ved å legge puter under ryggen på dama blir det lettere for henne å løfte overkroppen opp for å finne den perfekte vinkelen for gjensidig nytelse under penetrering.

Vanskelighetsgrad: Lett

8. Skje og gaffel

Hvordan: Den perfekte TV-titting-stillingen for å gå fra å være venner til å bli pulevenner. Denne stillingen er lettest å gå inn i når paret koser seg ved å ligge på siden, han bak henne, med bena i en 60-graders vinkel. Derfra kan mannen komme inn i dama bakfra og få en naturlig og lett bevegelse.

Fordeler: Denne vinkelen gjør det lettere å treffe damas g-punkt samtidig som han kan stimulere brystvortene hennes for ekstra nytelse.

Tips: Når dere ligger slik på siden, kan mannen prøve å rulle over på ryggen med dama liggende med ansiktet vendt oppover mens han beveger seg inne i henne.

Vanskelighetsgrad: Lett

9. Fengselsfugl

Hvordan: For de som har vært mer frekk enn snill dette året. Paret står med dama framoverbøyd framfor mannen. Mannen holder så fast i hoftene hennes mens hun er foroverbøyd for å styre bevegelsen. Denne stillingen krever at man stoler på hverandre ettersom dama ikke har helt kontroll på kroppen sin under penetrering.

Fordeler: At damas bekken er trukket tilbake mens mannen dytter seg inn samtidig som han holder hoftene hennes gjør det lett å få til en kraftig penetrering.

Tips: Både mannen og dama kan bøye knærne for å oppheve en eventuell høydeforskjell mellom dem og finne vinkelen som fungerer best.

Vanskelighetsgrad: Vanskelig

10. Tømmermannen

Hvordan: Enten du klatrer opp eller tar heisen, er det ikke noe bedre sted å se horisonten enn ved å omfavne helten din. For å komme inn i denne stillingen sitter dama på sengekanten med mannen på kne fremfor henne. Derfra legger hun bena rundt ryggen hans, og mannen tar fatt i rumpen hennes. Mannen vil så sakte reise seg opp og ta styringen over hvor intens de penetrerende bevegelsene skal være.

Fordeler: Denne stillingen krever både styrke og utholdenhet av mannen, som kan være kilde til både selvsikkerhet og seksuell spenning. Denne stillingen gir også mannen full kontroll til å føle damas kropp mens han pumper.

Tips: For bedre stabilitet kan mannen dytte ryggen til dama mot en vegg mens han pumper. Når mannen står, bør han også være nøye med å bøye knærne for å unngå ryggskade. Det må også nevnes at denne stillingen ikke bør forsøkes med tunge partnere eller med nedsatt atletisk kapasitet.

Vanskelighetsgrad: Vanskelig

11. Golden Gate-broen

Hvordan: Få orgasme enda raskere når dere knytter sammen både kropp og sjel i denne moderne brostillingen. Dama bøyer ryggen bakover med bare skuldrene og hode liggende på senga. Mannen står på kne mellom bena hennes og holder fast i hoftene hennes for å hjelpe dama i den bøyde stillingen.

Fordeler: Denne stillingen gir mannen muligheter til å stimulere klitoris eller pupper for ekstra nytelse.

Tips: Hvis dama ikke kan holde denne brostillingen, kan dere også sette puter under ryggen hennes for å heve opp bekkenet hennes.

Vanskelighetsgrad: Middels

12. Full pupp

Hvordan: La de to leke sammen! I denne stillingen ligger mannen på ryggen med bena spredt fra hverandre. Dama står på kne, smører inn brystene sine og presser dem sammen. Mannen setter så junior inn i kløften og styrer tempoet på nytelsen.

Fordeler: Denne posisjonen er bra for puppeelskere som vil ha en liten avkobling fra tradisjonell vaginal stimulering.

Tips: Sørg for at puppene er bra innsmurte for å få til en skånsom og følsom opplevelse for mannen.

Vanskelighetsgrad: Lett

13. Høyt sitter hun

Hvordan: Denne kan kreve noe styring for å få det til, men det er bare en vei å gå, oppover! I denne stillingen ligger mannen på ryggen med bena trukket opp mot brystet. Da kan dama sitte på huk over ham med mannens ben presset mellom hennes armer og overkropp.

Fordeler: Denne stillingen passer best for damer som liker å ha styringen i soverommet ettersom den lar henne bevege seg som det passer for å få en dypere penetrering.

Tips: Mannen kan støtte damas bevegelser ved å holde henne under rumpen.

Vanskelighetsgrad: Vanskelig

14. Dirty Dancing

Hvordan: Ha en stor opplevelse med denne imponerende atletiske stillingen. For å gjøre dette står mannen og dama med ansiktet vendt mot hverandre, og dama løfter det ene benet og legger det på mannens skulder. Denne stillingen krever at dama er ekstremt myk.

Fordeler: På samme måte som sussemus-stillingen gir denne en følelse av dypere penetrering.

Tips: For å hjelpe dama til å holde denne aerobiske stillingen kan mannen holde damas ben mot brystet samtidig som han holder en arm rundt midjen hennes. Dette vil hjelpe henne under penetrering.

Vanskelighetsgrad: Vanskelig

15. På godfot

Hvordan: Løft armer og ben med denne utrolige rytmiske stillingen. Med dama liggende på ryggen vil hun løfte bena mot overkroppen. Mannen står på kne vendt mot henne og setter føttene hennes mot hans bryst mens han penetrerer henne.

Fordeler: Denne stillingen er foretrukket for dama ettersom den er komfortabel og hjelper til å holde partneren oppe mens han beveger seg inne i henne.

Tips: For å variere stillingen, kan man legge en pute under nedre del av damas rygg. Dette hjelper deg til å finne best stilling til dyp penetrasjon.

Vanskelighetsgrad: Lett

16. Halvveis på gulvet

Hvordan: Denne stillingen er for de som er så sprengkåte at de ikke kan bestemme seg for om de skal gjøre det på senga eller på gulvet. I denne stillingen ligger dama på sengekanten med begge bena på gulvet. Mannen sitter på kne på gulvet fremfor henne og tar fatt i hoftene hennes mens han pumper.

Fordeler: Denne stillingen gir intim øyekontakt så vel som ekstra berøring og kos

Tips: Legg en pute under mannen knær for bedre komfort når han pumper i denne stillingen.

Vanskelighetsgrad: Middels

17. Doggy-style med ansiktet ned

Hvordan: Perfekt for de som vil vise frem sine yoga-evner. I denne stillingen står dama med bena fra hverandre og ryggen bøyd for å legge håndflatene sine på gulvet fremfor seg. Mannen stiller seg så bak henne og holder hoftene hennes for å holde kontroll over stillingen mens han pumper.

Fordeler: Denne stillingen er bra for å kombinere nytelsen av å strekke muskulaturen og samtidig bli stimulert seksuelt.

Tips: Hvis dama ikke kan berøre gulvet, kan man sette en lav stol eller en annen ting for å hjelpe henne til å holde stillingen med bøyd rygg.

Vanskelighetsgrad: Middels

18. Ansiktsridning

Hvordan: Damer, hold mannen hjemme og prøv denne! Mannen ligger på rygg mens dama sprer bena og setter seg oppå ansiktet hans for å få munnsex.

Fordeler: Sammenlignet med tradisjonell munnsex der mannen legger ansiktet ned mellom lårene hennes gjør denne stillingen det mulig for partnerne å holde øyekontakt under hele seansen. Denne stillingen gir også dama kontroll over intensiteten til partnerens tungebevegelser.

Tips: Ved å bevege på hoftene hennes mens hun sitter på mannens ansikt vil stimulansen av klitoris varieres, og forlenge klimaks for optimal nytelse.

Vanskelighetsgrad: Lett

19. Kattevugge

Hvordan: Få mest mulig ut av den intime opplevelsen med denne sensuelle stillingen. Mannen sitter på kne mens dama legger bena rundt midjen hans. Dama holder balansen ved å legge føttene på senga bak ham og bruker armene for å holde overkroppen oppe. De to gynger sammen under penetrering.

Fordeler: Denne stillingen er bra for ekstra intimitet ettersom de to kan holde øyekontakt under samleiet så vel som å omfavne hverandre.

Tips: Mannen kan holde damas rumpe for å hjelpe henne til å holde balansen mens de gynger sammen.

Vanskelighetsgrad: Vanskelig

20. Stein, saks, papir

Hvordan: Denne stillingen er ikke bare for to damer! I denne stillingen legger mannen seg på ryggen med bena bøyd og føttene flatt mot sengen. Dama legger seg på siden mellom bena hans med et av bena hans mellom sine egne. Når hun beveger seg kan hun også gni klitoris mot mannens lår for ekstra stimulering.

Fordeler: Denne stillingen er best for å stimulere klitoris så vel som å gi henne kontroll over bevegelsen.

Tips: Bruk av krem kan gjøre gynging lettere og dessuten gi bedre stimulans av klitoris.

Vanskelighetsgrad: Lett

21. P står for puling

Hvordan: Gjør deg klar til helt enkle bevegelser! I dette scenariet ligger dama på siden med bøyde knær mot brystet hans. Mannen legger seg mot henne, og holder benet hennes for å holde balansen under bevegelse.

Fordeler: Denne stillingen er både komfortabel og lett mens den gir ekstra tilgang til anal stimulering i dama.

Tips: Legg en pute mellom knærne hennes for ekstra komfort og for å gjøre pumpingen lettere.

Vanskelighetsgrad: Lett

22. Deilig rumpe

Hvordan: Hva med litt blandet salat til middag i kveld? Her setter mannen eller dama seg på alle fire mens partneren setter seg på alle fire like bak. Den som slikker kan legge seg ned og stimulere partnerens rumpe og la partneren selv stimulere sin egen klitoris/penis.

Fordeler: Selv om dette er litt på kanten, kan denne stillingen være en god nytelse når partnerne er åpne og stoler på hverandre.

Tips: Hvis partneren liker denne stimuleringen, så prøv å sakte la en finger gli inn og beveg den med lett kraft i alle retninger. Hos menn kan dette stimulere prostata og gi sterke interne orgasmer.

Vanskelighetsgrad: Middels

23. Pannekakehimmel

Hvordan: I denne stillingen kan dama legge seg på magen med bena spredt litt videre enn skuldrene. Mannen legger seg så oppå henne og glir inn i henne bakfra mens han støtter seg på albuene for å få ekstra god balanse.

Fordeler: Denne stillingen er best for menn som er godt utrustet ettersom hellingen på damas hofter kan gi henne kontroll over hvor dypt han penetrerer henne.

Tips: Ved å plassere en pute under damas mage kan man heve vinkelen på bekkenet hennes for at han skal komme lenger inn.

Vanskelighetsgrad:Lett

24. Tarzan

Hvordan: Sleng deg inn i neste orgasme med dette perfekte leketøyet. Først trenger du en sexhuske. Mannen setter seg så inn i husken mens dama vender bort fremfor ham med knærne litt bøyd. Når mannen disser, vil han komme inn i henne med en ekstra kraft fra gyngingen.

Fordeler: Å ha sex-leketøy på soverommet er en bra måte å få forfriskende moro inn i den daglige tralten.

Tips: Hvis du plasserer husken nær en vegg eller en annen stødig flate, blir det lettere for dama å holde posisjonen med ekstra støtte mens mannen beveger seg inn og ut av henne under huskingen.

Vanskelighetsgrad: Vanskelig

25. Enhjørningstriangelet

Hvordan: Jo mer, dess bedre, når det kommer til nytelse. Hvis du er heldig nok til å ha en tredje sex-partner på soverommet, kan du prøve denne stillingen. Mens mannen ligger på ryggen kan første dame stå på kne over hans bekken for å styre hans bevegelse inne i henne. Den andre dama kan så stå på kne over mannens ansikt, vendt mot dama som nyter rideturen. De to damene kan så kjærtegne og kysse slik det faller dem inn mens alle tre blir stimulert samtidig.

Fordeler: Denne stillingen er bra for å få med en ny partner på soverommet og sørge for at ingen blir stående utenfor moroa.

Tips: Prøv å få til en rytme med mannens tungebevegelser og penetrerende dytt for å få en mer helhetlig gruppefølelse.

Vanskelighetsgrad: Middels